Landelijk witte buffetkast met dichte paneeldeuren en eiken blad 200 x 220 cm hg PRIJS OP AANVRAAG

Vorige Artikel 2 van 2

Deze buffetkast in landelijk wit heeft een eiken blad in de kleur "Smoked Grey".
De onderkant heeft 4 strakke paneeldeuren, met achter elke deur 1 plank in het midden, en daarboven 4 grote laden. De bovenkant verspringt vanaf de buitenste kasten 1 x naar binnen in het midden, waardoor de kast een speels effect krijgt.
Deze buffetkast heeft aan de bovenkant ook 2 strakke paneeldeuren, net als de onderkast, met achter elke deur 2 planken en onder elke deur 1 la. Het open middenstuk heeft 2 laden naast elkaar.
De kast heeft veel bergruimte achter de 6 deuren. In het middengedeelte bevindt zich genoeg ruimte om mooie woonaccessoires te plaatsen. Bovenop de kast ruimte voor extra frutsels, die volledig in het zicht staan door de afdekplaat bovenop de koof.
De deuren hebben "soft-close"-scharnieren, waardoor de deuren met een zacht zetje uit zichzelf geruisloos sluiten.

De afmeting van deze buffetkast is 200 cm breed (bladmaat) x ong. 220 cm hoog. De diepte van de onderkant is 55 cm (bladmaat), de hoogte van de onderkant is 90 cm (tot bovenkant blad). De diepte van de bovenkant is 40 cm (buitenste kastmaat), de hoogte van de bovenkant is ong. 130 cm (vanaf blad tot bovenkant koof).

Zoekt u een soortgelijke buffetkast in een andere afmeting of andere indeling, neem dan gerust contact met ons op, er is veel mogelijk. In overleg met u komen we altijd tot een passend model voor uw situatie.

Levertijd: in overleg.

Meubelmakerij Le Rêve Rustique - Westerwolde

© 2012 - 2023 Le Rêve Rustique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel