Landelijke witte buffetkast met eiken blad 200 cm br. x 220 cm hg PRIJS OP AANVRAAG

Artikel 1 van 2 Volgende

Deze houten buffetkast in landelijk wit heeft een eiken blad in de kleur "Smoked Grey".
De onderkant heeft 4 strakke paneeldeuren, met achter elke deur 1 plank in het midden, en daarboven 4 grote laden. De bovenkant verspringt vanaf de buitenste kasten 2 x naar binnen, waardoor de kast een speels effect krijgt.
De kast heeft veel bergruimte achter zowel de dichte deuren als de glazen deuren. In het middengedeelte bevindt zich genoeg ruimte om mooie woonaccessoires te plaatsen. Bovenop de kast ruimte voor extra frutsels, die volledig in het zicht staan door de afdekplaat bovenop de koof.
De deuren hebben "soft-close"-scharnieren, waardoor de deuren met een zacht zetje uit zichzelf geruisloos sluiten. De bovenkant heeft 10 laden van verschillende afmetingen.

De afmeting van deze buffetkast is 200 cm breed (bladmaat) x ong. 220 cm hoog. De diepte van de onderkant is 55 cm (bladmaat), de hoogte van de onderkant is 90 cm (tot bovenkant blad). De diepte van de bovenkant is 40 cm (buitenste kastmaat), de hoogte van de bovenkant is ong. 130 cm (vanaf blad tot bovenkant koof).

Zoekt u een soortgelijke buffetkast in een andere afmeting of andere indeling, neem dan gerust contact met ons op, er is veel mogelijk. In overleg met u komen we altijd tot een passend model voor uw situatie.

Levertijd: in overleg.

Meubelmakerij Le Rêve Rustique - Westerwolde

© 2012 - 2023 Le Rêve Rustique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel