Groot TV-meubel 200 cm br x 200 cm hg, veel praktische bergruimte

Artikel 1 van 8 Volgende

Een echte blikvanger kan je dit grote TV-meubel wel noemen. Wij hebben dit model speciaal zo ontworpen, dat alle CD's en DVD's in het meubel passen en je toch een mooie kast hebt staan. Daarom heeft de kast ook een opbouw, die doet denken aan een buffetkast. Links en rechts van de TV bevinden zich twee kasten met glasdeuren en boven de TV is ruimte gecreëerd voor gezellige woonaccessoires, zodat de kast iets knussigs, huiselijks krijgt. De deuren zijn voorzien van dikker glas dan gebruikelijk in buffetkasten is en hebben soft-closescharnieren, waardoor de deuren niet met een klap dichtvallen.

De onderkant van de kast hebben we zo ingedeeld, dat direct onder de TV de apparaten in het vak met de klep geplaatst kunnen worden. De apparaten zijn door het speciale satijnglas te bedienen als de klep gesloten is. In de overige ruimte onderin hebben we laden met verschillende afmetingen gemaakt, waar zowel DVD's, CD's en bijvoorbeeld foto-albums in bewaard kunnen worden. De laden in de onderkast hebben allemaal speciale telescoopgeleiders gekregen, zodat ze makkelijk open en dicht gaan ondanks het zware gewicht van de DVD's/CD's. De geleiders kunnen een maximum gewicht van 45 kg dragen (dat is inclusief de la zelf). Bovendien wordt de la geremd, zodat deze niet uit de kast kan vallen wanneer je hem te ver open trekt. Wel zo handig met die zwaar beladen laden.

De totale afmeting van de TV-kast is 200 cm breed x 200 cm hoog. Het onderste deel tot en met het blad is 80 cm hoog x 50 cm diep. De afmeting van de bovenkast is 30 cm diep x 120 cm hoog.
De maat van het vak waar de TV in staat is 89 cm breed x 66 cm hoog.

De kast is geschilderd in de kleur wit RAL 9010 en het blad van beuken is gekleurd in de kleur "Ash Grey".

Uiteraard kunnen wij een soortgelijke kast voor u ontwerpen, waar uw apparatuur in past. Dus als uw TV een andere afmeting heeft, kunnen wij daar een mooie kast omheen bouwen. Neem voor info of vragen geheel vrijblijvend contact met ons op.

De TV-kast is ook in een andere kleur leverbaar.
Kijk voor de bladkleuren eens op onze pagina "kleurstalen". Dit meubel is ook te voorzien van een eiken blad in een mooie kleur.

De genoemde prijs geldt voor het getoonde model met de omschreven specificaties.

Levertijd: in overleg.

Meubelmakerij Le Rêve Rustique - Westerwolde

© 2012 - 2023 Le Rêve Rustique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel