Landelijke Secretaire / Bureau / Home-Office WIT met blad in de kleur Taupe 200 cm breed x 204 cm hoog PRIJS OP AANVRAAG

Artikel 1 van 6

Zeer mooi afgewerkte en praktisch ingedeelde werkplek voor thuis. Deze geweldige ruime secretaire in wit met blad in de kleur "Taupe" biedt volop werkruimte. Achter de linker onderdeur is naast de laatjes plaats voor een computer en achter de rechter onderdeur bevindt zich een uittrekslede, voorzien van telescoopgeleiders, voor de printer.
De secretaire is voorzien van maar liefst 15 laden met verschillende afmetingen. De bovenkasten bieden genoeg ruimte voor ordners. Onder de verhoging voor het beeldscherm zit nog ruimte waar u uw toetsenbord onder kunt schuiven, indien u bijv. met pen en papier aan de slag wilt. Hierdoor blijft het werkblad lekker vrij van rommel. Snoeren van de apparaten worden allemaal netjes weggewerkt in een speciaal door ons ontworpen electra-voorziening. In het plafond zitten 2 dimbare spots, zodat u goed licht op uw werk heeft. Alle kastdeuren worden afgehangen met softclose-scharnieren.

De afmeting van het getoonde model  is 200 cm breed (maat werkblad) x 80 cm diep (maat werkblad) x 204 cm hoog. De diepte van de bovenkasten (buitenmaats) is 40 cm. Andere maten en modellen in overleg mogelijk.

Heeft u nog vragen en/of wilt u meer info of meer foto's zien, mail of bel ons dan gerust en wij doen u alle benodigde informatie toekomen.

Levertijd: in overleg.

Bezichtigen van een selectie van onze meubels kan op afspraak in Bellingwolde (ook op zondag).

Meubelmakerij Le Rêve Rustique - Westerwolde

© 2012 - 2024 Le Rêve Rustique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel